+0045 98 94 57 00

 

Ubemandet Motel Nordsøen

Overnat på alle tider af døgnet - Check-in på selvbetjeningsstander eller book et værelse med det samme

Læs mere ...

 

Vi tilbyder også

Fester

De perfekte rammer omkring din næste fest
Vi sørger for alt i forbindelse med din næste fest, så du kan slappe af og nyde den store dag Læs mere »

 

Lejrskole

De perfekte rammer til lejrskolen
Vi har store udenoms-områder og ligger tæt på alt og I har mulighed for at bestille morgen- og aftensmad samt madpakker til udflugten Læs mere »

 

facebook motel nordsoen

Læs mere om

Booking

Book din overnatning på Motel Nordsøen ved at klikke på knappen "book værelse" Vi kan tilbyde dig den billigste overnatning inden Norge, og om morgenen står du op til den lækreste morgenbuffet.

Book værelse

Værelser

Hos Motel Nordsøen tilbyder vi nye lyse og hyggelige dobbelt- og familieværelser (vores familieværelser er meget velegnede til familier med små børn) med eget bad og incl. stor morgenbuffet.

Læs mere

Motellet

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig oplevelse i vores smukke nordjyske rammer med masser af luft og plads både indendørs- og udendørs, og vi vil gøre alt for at gøre dit besøg helt specielt.

Læs mere

Se billeder fra Motel Nordsøen og find inspiration til udflugten i det nordjyske..

motel nordHos Motel Nordsøen er der masser af natur og frisk luft. Vi har legeplads til børnene og havemøbler til de voksne, så kaffen kan nydes udendørs. Indenfor finder du vores nye lyse værelser, vores hyggelige spisesal, tv-stue / opholdsrum og legerummet til børnene.

fyrtaarn lhj1I det nordjyske er der masser af muligheder for oplevelser. Vi ligger tæt på alt, lige ved siden af skoven og Nordsøen Oceanarium, 500 m til havnen, stranden og centrum. 50 m til restaurant, 1,6 km til Color Line og Fjordline, 6 km til golf - Kort sagt vi ligger lige i smørhullet. Find mere inspiration i vores billedegalleri.

Læs mere

venere1

Vi er stolte af at kunne præsentere, at vi i 2013 er et af de Moteller der verden over har fået den bedste feedback fra vores gæster af søgesiden venere.com

kontrol rapport